Ταυτότητα

Επίσημος χρονομετρητής και χορηγός του Speedway Grand Prix

Η Aztorin είναι συνεργάτης και χορηγός διάσημων αθλητικών εκδηλώσεων. Συμμετέχει ενεργά στο Speedway, το kitesurfing, το ποδόσφαιρο και το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. H Aztorin έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό έργο, το Aztorin Expedition, μέσω του οποίου η ενεργεί ως χορηγός και πάροχος τεχνολογικής υποστήριξης.

Συλλογή

Η διαχρονική κλάση και η σχεδιαστική κομψότητα συνδιάζονται αρμονικά με τον αρρενωπό δυναμισμό προσφέροντας κορυφαία ποιότητα σε ελκυστικές τιμές στα μοντέλα της Aztorin. Ανακαλύψτε τις συλλογές “Sport Limited”, “Sport”, “Casual” και “Classic”.

Sport Limited

Τα “SPORT LIMITED” έχουν μια σειρά χαρακτηριστικών – κυψελίδες και μπρασελέ τιτανίου, γκραβούρες μεμονωμένων αριθμών, αντιθρομβωτικό κρύσταλλο ζαφείρου, ειδικά χρώματα, ένα επιπλέον δέσιμο και στιλάτη θήκη με πιστοποιητικό.

Elixa Enjoy Collection

Sport

Εξαιρετική αντοχή, άνετα λαστιχένια λουράκια ή ατσάλινο μπρασελέ. Η σειρά Aztorin Sport προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε ελκυστικές τιμές. Ιδανικά για τους λάτρεις του ενεργού τρόπου ζωής.

Casual

Καινοτόμος σχεδιασμός, εκλεπτυσμένο στιλ, αυθεντική χρωματική παλέτα και εξαιρετική δεξιοτεχνία. Το Aztorin Casual είναι η τέλεια επιλογή για ανεπίσημες συναντήσεις.

Limited

Διαχρονική κλάση στο απόγειο με μια πινελιά υπερβολής. Διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, με δερμάτινα λουράκια ή ατσάλινα μπρασελέ, η σειρά Classic αναδεικνύεται με μοναδική κομψότητα.

Δίκτυο καταστημάτων διάθεσης Aztorin

[SUPER-STORE-FINDER CAT=Ρολόγια Aztorin]