Ταυτότητα

Η Elixa συνδυάζει μοντέρνα σχέδια και fashionable τάσεις για τη δημιουργία σχεδίων για δυναμικές, αποφασιστικές γυναίκες που εκτιμούν τα ασυνήθιστα αξεσουάρ. Μετατρέπει την ιδέα αυτή σε πραγματικότητα τόσο στα σχέδια ρολογιών όσο και στα κοσμήματά της. Ακολουθεί τις τάσεις της μόδας αποτίνοντας φόρο τιμής στη θηλυκότητα – γεμάτη χρώματα, διαφορετική και κινεί την περιέργεια.

Συλλογή

Ξεχωριστά σχέδια γεμάτα γοητεία και φινέτσα, η συλλογή της Elixa περιλαμβάνει τις σειρές “Finesse”, “Beauty” και “Enjoy” που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις αισθητικές απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Finesse

Κομψά και μινιμαλιστικά σε παραστατικές μορφές, χαραγμένες με εκπληκτικές και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες που προσδίδουν μια ξεχωριστή λεπτότητα..

Elixa Enjoy Collection

Enjoy

Ξεχωριστά σχέδια δανεισμένα από ανδρικές συλλογές, χαραγμένα με πολύπλοκα διακοσμητικά και μια δόση αίγλης, μεταδίδουν στη συλλογή αυτών των ρολογιών το χαρακτήρα που κοσμήματος.

Beauty

Μοδάτες εμπνεύσεις, εγκλωβισμένες σε ελκυστικές μορφές που στιλιστικά ισορροπούν μεταξύ κομψής γοητείας και ρετρό ρομαντισμού.

Δίκτυο καταστημάτων διάθεσης Elixa

[SUPER-STORE-FINDER CAT=Ρολόγια Elixa]