Ταυτότητα

Η Sector No Limits ιδρύθηκε το 1973 και από τότε είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις προσωπικές προκλήσεις. Η ταυτότητά της περικλείεται σε 3 χαρακτηριστικά: Sector No Limits – Άφθαρτα – Ιταλικό design.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘80 και ‘90, πολλοί αθλητές κατάφεραν επιτυχώς ξεπεράσουν προκλήσεις χρησιμοποιώντας τεχνικά και αθλητικά ρολόγια της Sector No Limits, κατορθώνοντας να επιτύχουν αξέχαστα ρεκόρ επιδόσεων, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τον ιταλικό σχεδιασμό. Αυτά τα κατορθώματα έκαναν τη Sector No Limits ως την έκφραση της τεχνικής ποιότητας και των αθλητικών επιδόσεων για τολμηρούς άνδρες που αψηφούν τους εαυτούς τους.

Σήμερα, η Sector No Limits, συνεχίζει να υποστηρίζει τους δυναμικούς αθλητές που προκαλούν τις ικανότητές τους προκειμένου να ξεπεράσουν και να κατακτήσουν τις προσωπικές τους προκλήσεις. Ως εκ τούτου, η Sector No Limits όχι μόνο αντιπροσωπεύει το brand που είναι συνδεδεμένο με αυτούς τους αθλητές, αλλά και ένα πραγματικό τρόπο ζωής γι’ αυτούς που δοκιμάζουν τους εαυτούς τους και ζουν σε στενή επαφή με τη φύση.

Συλλογή

Οι συλλογές Sector είναι ένας ολόκληρος κόσμος προς ανακάλυψη! Ρολόγια, αλλά και κοσμήματα, όργανα που μετατρέπουν τη κάθε μέρα σε πρόκληση προς κατάκτηση με θάρρος και αποφασιστικότητα, μεταδίδοντας το δικό σας προσωπικό στιλ.

Sector #960

#960

Το ρολόι του Patrick de Gayardon, με εξαιρετικά ανθεκτικό κρύσταλλο.

Sector #270

#270

Ο ατσάλινος χρονογράφος με αθλητική ψυχή που εκπλήσει.

Sector #450

#450

Ρολόι με ισχυρό χαρακτήρα που εκπλήσσει με τη σύγχρονη εμφάνισή του.

Sector #950

#950

Άφθαρτο, με σχέδιο και καινοτομία για έναν εμβληματικό χρονογράφο.

Sector Speed

SPEED

Ισχυρά και ενεργητικά χρώματα για τον εξαιρετικό αθλητικό χρονογράφο.

Δίκτυο καταστημάτων διάθεσης Sector No Limits

[SUPER-STORE-FINDER CAT=Ρολόγια Sector]