Επίσημη Αντιπροσωπεία Ελλάδας & Κύπρου SECTOR No Limits

Η Sector No Limits ιδρύθηκε το 1973 και από τότε είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις προσωπικές προκλήσεις. Η ταυτότητά της περικλείεται σε 3 χαρακτηριστικά: Sector No Limits – Άφθαρτα – Ιταλικό design.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘80 και ‘90, πολλοί αθλητές κατάφεραν επιτυχώς ξεπεράσουν προκλήσεις χρησιμοποιώντας τεχνικά και αθλητικά ρολόγια της Sector No Limits, κατορθώνοντας να επιτύχουν αξέχαστα ρεκόρ επιδόσεων, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τον ιταλικό σχεδιασμό. Αυτά τα κατορθώματα έκαναν τη Sector No Limits ως την έκφραση της τεχνικής ποιότητας και των αθλητικών επιδόσεων για τολμηρούς άνδρες που αψηφούν τους εαυτούς τους.

Σήμερα, η Sector No Limits, συνεχίζει να υποστηρίζει τους δυναμικούς αθλητές που προκαλούν τις ικανότητές τους προκειμένου να ξεπεράσουν και να κατακτήσουν τις προσωπικές τους προκλήσεις. Ως εκ τούτου, η Sector No Limits όχι μόνο αντιπροσωπεύει το brand που είναι συνδεδεμένο με αυτούς τους αθλητές, αλλά και ένα πραγματικό τρόπο ζωής γι’ αυτούς που δοκιμάζουν τους εαυτούς τους και ζουν σε στενή επαφή με τη φύση.

Από το 2021 η SECTOR No Limits ενώνει τις δυνάμεις της με τον παγκόσμιο δευτεραθλητή του Moto GP Franco Morbidelli ο οποίος για άλλη μια χρονιά θα διεκδικήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα φορώντας φυσικά ρολόγια SECTOR!

 

NO LIMITS
Technical features and striking design,
these are the watches that will inspire you to go beyond all limits
SMARTWATCH
All the functions you need to conquer your challenges,
in sport and leisure
JEWELS
The jewellery that completes your look with an edgy touch and
the unmistakable No Limits design